Szolnok Egyéni tréning (Karakas Gabriella)

A tanfolyam leírása

Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2021/001957


1D Classik Egyéni Oktatás ára, kezdőcsomag nélkül: 58.990,-Ft kezdőcsomaggal: 79.990,-Ft
Egynapos tanfolyamunk, mely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, tökéletes induló tudást nyújt, hogy a legjobb lehess a tartós szempilla hosszabbításban. Ez a tanfolyam azok számára tökéletes, akik inkább a személyre szabott ismeret átadást részesítik előnyben. Mind a gyakorlatban, mind az elméletben átfogó tudást kapnak az alapoktól egészen a legbonyolultabb felhelyezési technikáig, mint például, hogy mi a titka a tartós (akár 2 hónapig is) szempillának, ragasztási módokat, termék ismeretet, eltávolítást, szempillák ápolását, marketing eszközöket és egyéb hasznos gyakorlati tanácsok adását a résztvevőknek.

2D Duplázó Oktatás ára, kezdőcsomag nélkül: 68.990,-Ft kezdőcsomaggal: 89.990,-Ft
Egynapos tanfolyamunk, mely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, szélesebb körű szakmai tudást nyújt neked, hogy a vendégeid minden igényét ki tudd elégíteni.
Plusz tudásként sajátíthatod el:
2D duplázó technika
Szakmai elméleti és gyakorlati tanácsadás során segítünk az eddigi gyakorlatod során felmerült gyakorlati és elméleti kérdések megválaszolására, problémák megoldására

Szempilla Lifting Oktatás ára, kezdőcsomag nélkül: 49.990,-Ft kezdőcsomaggal: 69.990,-Ft
Bővítsd szolgáltatásaid körét a népszerű szempilla liftinggel! Sajátítsd el Te is a Szempilla Lifting technikát a Lash & Lashes Academy egynapos, profi tanfolyamain!

Szemöldök formázás, festés Hennával Oktatás ára, kezdőcsomag nélkül: 38.990,-Ft kezdőcsomaggal: 49.990,-Ft

Szemöldök lamináló Oktatás ára: kezdőcsomag nélkül: 48.990,-Ft kezdőcsomaggal: 68.990,-Ft
Szeretnél vendégeidnek tartósan természetes, rendezett, szépen ívelt, dús szemöldököt varázsolni? Egy teljesen új technikával, a szemöldök laminálással ez megvalósítható! Sajátítsd el Te is a Szemöldök laminálás technikát a Lash & Lashes Academy egynapos, profi tanfolyamain!

Jelentkezz egyéni pillás tanfolyamra!

Tölsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!