A tanfolyam leírása

A Lash & Lashes Academy hivatalos felnőttképző intézet, felnőttképzési nyilvántartási számunk B2020/000700 A tanfolyam elvégzése után minden tanulónk egy oklevelet és egy sorszámmal és felnőttképzési nyilvántartási számmal ellátott tanúsítványt kap tőlünk.

Egynapos tanfolyamunk, mely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, tökéletes induló tudást nyújt, hogy a legjobb lehess. Ez a tanfolyam azok számára tökéletes, akik inkább a személyre szabott ismeret átadást részesítik előnyben. Mind a gyakorlatban, mind az elméletben átfogó tudást kapsz.
A szemöldök laminálás olyan divattá vált, amit érdemes minden szakembernek a szolgáltatásai közé venni.
Az eljárás rövid időn belül körülbelül 40 perc alatt készül el, a szemöldök szálak kiegyenesednek, ami által hosszabbnak és dúsabbnak fog tűnni, szabályos és könnyen kezelhető lesz. A plusz pozitívum benne, hogy utána 4-6 hétig bármilyen módon formázható lesz, így akár minden nap tud módosítani a megjelenésén a vendéged. Kombinálhatod festéssel is, de önmagában is gyönyörű látványos, divatos szemöldököt tudsz varázsolni, amit imádni fognak a vendégeid legyen szó fiatalról vagy idősebb hölgyekről, tanfolyamunkon megtanulhatod, hogy kinek miért javasolható!

Várunk szeretettel képzéseinkre!

Oktatás helyszíne: Lash&Lashes Academy oktatóterme Budapest XIV. kerület (pontos cím jelentkezés és előleg befizetés után, válasz e-mailben.)

A csoportos tanfolyam részvételi díja: 39.990 Ft.

Az egyéni tréning részvételi díja Plusz 30 000 Ft.

A tanfolyamunk sikeres elvégzése után egyszer felhasználható 10% kedvezmény kupont adunk tanulóinknak.

16

JÚLIUS
Kedd 15:00 - 18:00 |(férőhelyek: 4)

Szemöldök Laminálás Styling Tanfolyam (csoportos)

39 990 Ft


Jelentkezz egyéni pillás tanfolyamra!

Egyéni tanfolyam (alap tanfolyamdíj + 30 000 Ft)
Egyéni tanfolyamra jelentkezem