A tanfolyam leírása

Felnőttképzési Nyilvántartási száma: B/2020/007838

1D Classik 49.990.-ft kezdőcsomaggal 69.990.-ft
Egynapos tanfolyamunk, mely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, tökéletes induló tudást nyújt, hogy a legjobb lehess a tartós szempilla hosszabbításban. Ez a tanfolyam azok számára tökéletes, akik inkább a személyre szabott ismeret átadást részesítik előnyben. Mind a gyakorlatban, mind az elméletben átfogó tudást kapnak az alapoktól egészen a legbonyolultabb felhelyezési technikáig, mint például, hogy mi a titka a tartós (akár 2 hónapig is) szempillának, ragasztási módokat, termék ismeretet, eltávolítást, szempillák ápolását, marketing eszközöket és egyéb hasznos gyakorlati tanácsok adását a résztvevőknek.

2D Duplázó 54.990.-ft
Egynapos tanfolyamunk, mely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, szélesebb körű szakmai tudást nyújt neked, hogy a vendégeid minden igényét ki tudd elégíteni.
Plusz tudásként sajátíthatod el:
2D duplázó technika
Szakmai elméleti és gyakorlati tanácsadás során segítünk az eddigi gyakorlatod során felmerült gyakorlati és elméleti kérdések megválaszolására, problémák megoldására

Volume tanfolyam 59.990.-ft
-Felmerült kérdésekre való válasz adás, hiányosságok javítása, nehézségek segítése, tippek, trükkök továbbadása.
-1 órás elméleti óra, minden amit tudni illik a volume szettek építéséhez.
-A pickup technika lehetőségeinek bemutatása, majd a számodra megfelelő technika gyakorlása először gyakorló szivacson, majd a modelleden.
-Számos volume csipeszt kipróbálhatsz nálam, hogy rá tudj jönni melyik a számodra legtökéletesebb, ne kelljen feleslegesen sok csipeszt megvenned.
-A volume tanfolyam ára 59990Ft, amely 6 órás, 1 óra elmélet, kis fanolás gyakorlás, majd a modell arcához való tökéletes styling ív kiválasztása után egy szép volume szett építése.

Szemöldök laminálás 39990.-ft Kezdőcsomaggal 49990.-ft.
Egynapos tanfolyamunk, mely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, tökéletes induló tudást nyújt, hogy a legjobb lehess. Ez a tanfolyam azok számára tökéletes, akik inkább a személyre szabott ismeret átadást részesítik előnyben. Mind a gyakorlatban, mind az elméletben átfogó tudást kapsz.
A szemöldök laminálás olyan divattá vált, amit érdemes minden szakembernek a szolgáltatásai közé venni.
Az eljárás rövid időn belül körülbelül 40 perc alatt készül el, a szemöldök szálak kiegyenesednek, ami által hosszabbnak és dúsabbnak fog tűnni, szabályos és könnyen kezelhető lesz. A plusz pozitívum benne, hogy utána 4-6 hétig bármilyen módon formázható lesz, így akár minden nap tud módosítani a megjelenésén a vendéged. Kombinálhatod festéssel is, de önmagában is gyönyörű látványos, divatos szemöldököt tudsz varázsolni, amit imádni fognak a vendégeid legyen szó fiatalról vagy idősebb hölgyekről, tanfolyamunkon megtanulhatod, hogy kinek miért javasolható!

Szempilla Lifting 45.000.-ft kezdőcsomaggal 59.990.-ft
Bővítsd szolgáltatásaid körét a népszerű szempilla liftinggel! Sajátítsd el Te is a Szempilla Lifting technikát a Lash & Lashes Academy egynapos, profi tanfolyamain!

Jelentkezz egyéni pillás tanfolyamra!

Tölsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!