A tanfolyam leírása

Felnőttképzési Nyilvántartási szám: B/2020/002728


1D Classik Egyéni Oktatás ára: 79.990.-ft
Egynapos tanfolyamunk, mely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, tökéletes induló tudást nyújt, hogy a legjobb lehess a tartós szempilla hosszabbításban. Ez a tanfolyam azok számára tökéletes, akik inkább a személyre szabott ismeret átadást részesítik előnyben. Mind a gyakorlatban, mind az elméletben átfogó tudást kapnak az alapoktól egészen a legbonyolultabb felhelyezési technikáig, mint például, hogy mi a titka a tartós (akár 2 hónapig is) szempillának, ragasztási módokat, termék ismeretet, eltávolítást, szempillák ápolását, marketing eszközöket és egyéb hasznos gyakorlati tanácsok adását a résztvevőknek.


1D-2D Egyéni Oktatás ára: 119.990.-ft
Egynapos tanfolyamunk, mely elméleti és gyakorlati elemekből tevődik össze, tökéletes induló tudást nyújt, hogy a legjobb lehess a tartós szempilla hosszabbításban. Ez a tanfolyam azok számára tökéletes, akik inkább a személyre szabott ismeret átadást részesítik előnyben. Mind a gyakorlatban, mind az elméletben átfogó tudást kapnak az alapoktól egészen a legbonyolultabb felhelyezési technikáig, mint például, hogy mi a titka a tartós (akár 2 hónapig is) szempillának, ragasztási módokat, termék ismeretet, eltávolítást, szempillák ápolását, marketing eszközöket és egyéb hasznos gyakorlati tanácsok adását a résztvevőknek.Szempilla Lifting és szemöldök laminálás Oktatás ára: 99.990.-ft
Bővítsd szolgáltatásaid körét a népszerű szempilla liftinggel! Sajátítsd el Te is a Szempilla Lifting és a szemöldök laminálás technikát a Lash & Lashes Academy egynapos, profi tanfolyamain!

Szemöldök formázás, festés Hennával: 20.000ft

Jelentkezz egyéni pillás tanfolyamra!

Tölsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!